Top

Dakreiniging Hove • Gevelreiniging Hove

Dakreiniging Hove | Gevelreiniging Hove

Contacteer ons ook voor oprit reinigen en/of terras reinigen.

Dakreiniging Hove | Gevelreiniging Hove: bent u van regio Hove? Wilt u uw dak laten ontmossen en reinigen? Uw gevel reinigen? Of uw gevel zandstralen? Een extra coating voorzien voor een langere levensduur?

Dan zit u hier alvast op de juiste website! Als specialist in dakreiniging & gevelreiniging kan u geen betere partner vinden in regio Hove!

Offerte dakreiniging

Dakreiniging Hove | Gevelreiniging Hove

Na een grondige dakreiniging ziet uw dak in Hove er alles volledig nieuw uit. Het verschil tussen voor en na de dakreiniging, ziet u meteen. Het voordeel van een dakreiniging is dat het effect lang blijft behouden.

Met behulp van stellingen, hoge-drukreiniging en de juiste producten zorgen we ervoor dat uw dak niet beschadigd wordt. Een dakreiniging kan gebeuren met en zonder reinigingsproducten. De keuze hiervoor is afhankelijk van uw type dak en de hardnekkigheid van het vuil.

Naast uw dakreiniging, nemen we ook het reinigen van uw dakgoten voor onze rekening. Het reinigen van goten is een lastige klus. Toch is het van het grootste belang om uw dakgoten proper te houden, want een verstopte goot kan leiden tot lekkage of overstromingen. Wij verwijderen alle vuil, mos of bladeren uit de dakgoten. Daarnaast poetsen we ook de buitenkant met onze hoogstaande en natuurlijke producten.

Offerte gevelreiniging

Waarom uw gevel & dak laten reinigen?

Waarom is een dakreiniging en/of gevelreiniging nodig? Vocht, stof en het ontbreken van zonlicht zorgen voor een perfecte voedingsbodem voor mos- en algengroei waardoor u te maken krijgt met de gevolgen van een slecht onderhouden dak. Doordat het dak poreuzer wordt, zorgt dit voor barsten, scheuren, binnensijpelend vocht en uiteindelijk het ontstaan van schimmel.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis offerte aan voor uw dakreiniging en/of gevelreiniging.

Oprit reinigen & terras reinigen

Ook voor het reinigen van uw garage, oprit of terras kan u hier terecht. Particuliere woningen, een horeca zaak of het terras van een kantoor, u wilt natuurlijk graag altijd een proper terras of oprit. We gaan eerst uw terras en oprit ontmossen en daarna reinigen. Geef mosgroei en kleurverandering geen kans. Kies daarom tijdig voor een professionele reiniging van uw garage, oprit en terras.

Oprit reinigen? Terras reinigen? Contacteer ons voor een gratis offerte.

Offerte terras & oprit reinigen
dakreiniging
dakgoten reinigen