Top
Home > Dakreiniging • Oprit reinigen • Terras reinigen • Garage reinigen

Dakreiniging • Oprit reinigen • Terras reinigen • Garage reinigen
Regio Mechelen, Brussel en Leuven

Bent u van regio Mechelen, Brussel of Leuven? Dan kan u bij ons terecht voor het reinigen van uw dak, oprit, terras en garage en eventueel andere verhardingen. Afhankelijk van uw wensen kan dit éénmalig of kan u kiezen voor een periodieke reiniging waarbij we op vooraf afgesproken tijdstippen langskomen.

Dakreiniging

Na een grondige dakreiniging ziet uw dak er alles volledig nieuw uit. Het verschil tussen voor en na ziet u meteen en het blijft lang behouden. Het geeft een zeer verzorgde uitstraling van uw woning of gebouw.

Met behulp van stellingen, hoge-drukreiniging en de juiste producten zorgen we ervoor dat uw dak niet beschadigd wordt. Een dakreiniging kan gebeuren met en zonder reinigingsproducten. De keuze hiervoor is afhankelijk van uw type dak en de hardnekkigheid van het vuil.

Ook het reinigen van uw dakgoten nemen we voor onze rekening. Het reinigen van goten is een lastige klus. Toch is het van het grootste belang om uw dakgoten proper te houden, want een verstopte goot kan leiden tot lekkage of overstromingen. Wij verwijderen alle vuil, mos of bladeren uit de dakgoten. Daarnaast poetsen we ook de buitenkant met onze hoogstaande en natuurlijke producten.

Waarom uw dak laten reinigen?

Vocht, stof en het ontbreken van zonlicht zorgen voor een perfecte voedingsbodem voor mos- en algengroei waardoor u te maken krijgt met de gevolgen van een slecht onderhouden dak. Doordat het dak poreuzer wordt, zorgt dit voor barsten, scheuren, binnensijpelend vocht en uiteindelijk het ontstaan van schimmel.

Het is dus duidelijk dat het beter is om te voorkomen dan te genezen!

Garage, oprit en terras reinigen

Ook voor het reinigen van uw garage, oprit of terras kan u hier terecht. Particuliere woningen, een horeca zaak of het terras van een kantoor, u wilt natuurlijk graag altijd een proper terras of oprit. We gaan eerst uw terras en oprit ontmossen en daarna reinigen. Geef mosgroei en kleurverandering geen kans. Kies daarom tijdig voor een professionele reiniging van uw garage, oprit en terras.

Gratis offerte aanvragen
dakreiniging
dakgoten reinigen
terras reinigen
oprit reinigen

Heeft u vragen?