Top

Schoonmaakbedrijf Koksijde

Schoonmaakbedrijf Koksijde

Schoonmaakbedrijven in Koksijde gezocht? Stop met zoeken. Schoonmaakbedrijf Perfectie is de oplossing voor algemene schoonmaak in uw woning, bedrijf, winkel, kantoor, school, …

Schoonmaakbedrijf Koksijde

Schoonmaakbedrijf Koksijde: schoonmaakbedrijf perfectie werkt voor particulieren en zakelijke klanten. Op zoek naar snelle en professioneel schoonmaakbedrijf voor schoonmaak & poetshulp? Dan schiet ons schoonmaakbedrijf u graag te hulp!

Meer dan 25 jaar ervaring in algemene schoonmaak & poetshulp maar ook in ramen wassen, zonnepanelen reinigen en oprit-, terras-, gevel- en dakreiniging.

Voor elke schoonmaak klus werken we met kwalitatieve biologische productenEen kraaknette, stipte, betaalbare en klantvriendelijke service!

Iedereen wilt natuurlijk dat zijn woning, kantoor, winkel of gebouw er orderlijk en proper uitziet. Als u gasten ontvangt, is het belangrijk dat hun eerste indruk beïnvloed wordt door netheid.

Ons schoonmaakbedrijf is er voor bedrijven en particulieren in regio Koksijde. Woningen, kantoren, winkels, cafés, restaurants, scholen, gebouwen, … zullen kraaknet ogen wanneer wij klaar zijn!

U kunt ons éénmalig inschakelen of op periodieke basis.

Offerte schoonmaak

  • algemene schoonmaak
  • poetshulp
  • eerste opkuis
  • onderhoud gebouwen, kantoren, winkels, restaurants, …
  • vloeronderhoud
  • reinigen van rolluiken, koepels en reclamepanelen
Offerte schoonmaak
schoonmaakbedrijf Perfectie
dakreiniging
zonnepanelen reinigen