Top

Zonnepanelen reinigen Korbeek-Dijle

Zonnepanelen reinigen Korbeek-Dijle

Zonnepanelen reinigen Korbeek-Dijle: zijn uw zonnepanelen vuil? Is het rendement van uw zonnepanelen in Korbeek-Dijle nog optimaal?

Zorg ervoor dat uw zonnepanelen steeds het hoogste rendement halen door een eenmalige of periodieke reiniging. Wij reinigen met plezier zonnepanelen voor particulieren, bedrijven en industrie in regio Korbeek-Dijle.

Zonnepanelen reinigen Korbeek-Dijle

Zonnepanelen kunnen zichzelf niet reinigen. U heeft al een behoorlijke investering gedaan en het laatste dat u wilt, is dat het rendement niet optimaal is. Vuiligheid zorgt ervoor dat het rendement en de levensduur geleidelijk aan afnemen. De oplossing? Een jaarlijkse reiniging verhoogt het rendement en de levensduur van uw installatie.

Na iedere reiniging neemt het rendement toe met gemiddeld 7%. Op lange termijn zorgt een periodieke reiniging voor een langere levensduur van uw zonne-installatie.

Osmose water

Het schoonmaken van uw pv-installatie doen we met Osmose water.

Dit is puur water en bevat dus geen kalk, zout of andere mineralen die uw panelen kunnen achterblijven en uiteindelijk wederom rendementsverlies met zich meebrengen.

Offerte schoonmaken zonnepanelen

Wenst u graag een offerte? Contacteer ons gratis & vrijblijvend.

Gratis offerte aanvragen
zonnepanelen reinigen
zonnepanelen reinigen
zonnepanelen reinigen